avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Autorizatie constructie

Am o terasa la mansarda cu vedere inspre gradina mea pe care am autorizatie de constructie si am inchiso cu termopan fara a modifica golul sau structura !Am nevoie de autorizatie de constructie ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:07, 27 Iunie 2019
Nu aveti nevoie de autorizatie de ctie. Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_375...
Executand inchiderea terasei nu mai respectati proiectul initial pentru care aveti autorizatie de ctie., dar puteti avea probleme la inscrierea in cartea funciara si la cadastru. Se modifica si datele din certificatul energetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in apartament gabriela constantinescu gabriela constantinescu Am facut modificari in apartament acum 30 de ani cind s-a construit blocul. Blocul este pe structura de grinzi si stilpi din beton, iar peretii, tot restul din ... (vezi toată discuția)
Necesita autorizarie de constructie pentru a monta termopane Sonkovics Andrei Sonkovics Andrei Buna ziua !Am o terasa la mansarda cu vedere catre gradina si am montat geamuri termopan fara a modifica golul si in loc de lemnul care era pe post de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie Dnsa Dnsa Buna ziua,as dori sa construiesc pe terenul meu o cabana de lemn 45mp ,pentru week end uri.Am nevoie de autorizatie de constructie sau o pot plasa pe piloni? V ... (vezi toată discuția)