avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DELAPIDARE.????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DELAPIDARE.????

buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ca si cum eu las fi ajutat sa castige.eu doar am dat de 2 ori restart la ruleta care avea obiceiul si in alte datii sa se blocheze,si trebuia sa facem acelasi lucru.am fost la declaratii,, cazul a ajuns la procuror am fost auditata dupa care s-a trimis cazul inapoi la politie. de 11 luni nu mai stiu nimic.nu am bani de avocat,...ma poate acuza de delapidare cum au spus???? e posibil sa am cazier fara sa stiu??va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:27, 17 Noiembrie 2009
Eu cred ca trebuie sa asteptati.
Dosarul este in curs de cercetare penala.
Patronul poate ca a facut plangere numai sa nu plateasca sau sa justifice acest lucru.
Pentru o condamnare penala trebuie sa existe dovezi certe de vinovatie si nu simple presupuneri.

avocat Claudiu Lascoschi
Clientul??,,,:stunned: S-a ales cu o mama de bataie si cateva amenintari, din parte oameniilor ''lui sefu''.....mai multe nu stiu nimic.,,,Adevarul e ca sunt dintr-un oras unde dreptatea e de partea celor cu ''multi bani''..#-o
go79 a scris:
Clientul??,,,:stunned: S-a ales cu o mama de bataie si cateva amenintari, din parte oameniilor ''lui sefu''.....mai multe nu stiu nimic.,,,Adevarul e ca sunt dintr-un oras unde dreptatea e de partea celor cu ''multi bani''..#-o

Iar :offtopic: Din ce oras sunteti ?
Din Constanta ?
Cu un avocat bun scotea inzecit premiul primit , chiar daca-l impartea cu avocatul .
go79 a scris:

In cazul dat putea sa isi angajeze avocat din afara orasului sau ce este acolo.
Poate ca inca nu este timpul pierdut sa ii faca sa plateasca pe cei care cred ca au multi bani.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa cazino Dragos1991 Dragos1991 Buna ziua! Ma numesc D. D., sunt din Sibiu iar in urma cu aproximativ 3 ani am lucrat la un cazino. Intr-o noapte m-am jucat la ruleta din banii cazinoului ... (vezi toată discuția)
Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om? Georgiana trifu Georgiana trifu Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin ... (vezi toată discuția)