avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari servicii foto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii foto

As dori ajutorul dvs referitor la o problema, am contractat serviciile unei firme care face prestarii servicii foto, pentru nunta , in contract era stipulat ca in caz de anulare eveniment nu imi pot recupera avansul, este legal acest lucru ? eu am mutat doar data iar prestatorul mi a cerut o suma in plus de bani doar pentru schimbare data , ceea ce nu era trecut in contract , am vrut sa incetam colaborarea si sa imi recuperez avansul , separat de faptul ca nu a fost respectuos cu mine si sotul meu, mi a spus ca nu imi va restitui avansul . este legal acest lucru ? eu ca beneficiar nu am beneficiat de serviciile lui si l am anuntat cu 6 luni inainte , contractul l am semnat in luna octombrie .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:22, 5 Decembrie 2018
Da, este corect sa va opreasca avansul. Daca nu erati dumneavoastra, gasea un alt client pentru aceeasi data si nu pierdea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii nerespectat Bibialex Bibialex Buna seara! In speranta ca ma va lamuri cineva, va adresez o intrebare. Acum aproximativ 3 luni de zile, am semnat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)