avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Buna seara,
Pe data de 12.12.2017 am depus cererea de restituire a taxei de poluare dar pana acum nu am primit nici un ban inapoi desi termenul de restituire este pana la sfarsitul anului 2018,desi am primit un raspuns cum ca s-a aprobat restituirea. Intre timp mi-am schimbat domiciliul dintr-un oras in altul iar cei de la Finante Publice au spus ca trebuie sa mute dosarul in localitatea unde am domiciliul si ca urmeaza sa primesc de acolo raspuns la cerere. Intrebarea este, daca s-a aprobat cererea de restituire, de ce trebuie sa mai mute dosarul si de ce trebuie sa astept iar un raspuns? Ce se poate face?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
TCalin37, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Se ma face adresa de restituire catre finante in cazul taxei de poluare sau se da direct in instanta glo glo vreau sa dau in judecata pt restituirea taxei poluare, in cazul in care am inmatriculat un autoturism second hand. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)