avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces

Buna ziua.
Se poate da in judecata o firma aflată în insolvență pentru recuperarea datoriilor? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Wanna2211 , utilizator 18:24, 7 Decembrie 2018
Nu, puteți însă formula cerere de înscriere la masa credală, luați legătura cu un avocat, preferabil care se ocupă și de insolvență!
Sunt înscrisă dar nu știu ce as mai putea face să îmi recuperez banii.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Nu, puteți însă formula cerere de înscriere la masa credală, luați legătura cu un avocat, preferabil care se ocupă și de insolvență!

Sunt înscrisă dar nu știu ce as mai putea face să îmi recuperez banii.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor in insolventa, ce sanse am sa ma inscriu la masa credala? marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am un debitor caruia i-am distribuit marfa in 2010. Tocmai am aflat ca a intrat in insolventa prin august 2011. Am luat legatura cu lichidatorul, ... (vezi toată discuția)
Firma debitoare in insolventa yme yme Buna ziua , Am introdus la executare la un BEJ un BO refuzat de banca firmei debitoare .Intre timp firma a intrat in insolventa .Timp de 3 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)