avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de incetare de la ultimul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de incetare de la ultimul loc de munca

Buna seara!
Urmeaza sa ma angajez iar noul angajator imi solicita sa aduc decizia de la ultimu loc de munca si adeverinta de venit pe ultimele 6 luni de munca. Problema e ca la interviu am declarat ca am lucrat mai mult timp la ultimul loc de munca si asta se va vedea pe decizie ca nu am spus adevaru. Nu am mai lucrat din luna mai si noul angajator stie asta dar nu cunoaste perioada exacta.. Pe langa asta in urma cu o luna am semnat cu o alta societate un contract de munca dar din motive personale a trebuit sa renunt la respectivu loc si a doua zi s-a desfacut contractu de munca fara nici o problema la cererea mea. Nu am mai precizat asta interviu sa nu dea prost cu toate ca am decizia de incetare de la acest loc de munca doar ca nu apare in CV. As putea sa solict si sa declar pe propria raspundere ca nu am beneficiat de asigurare medicala si nici nu am cotizat pe ultimele 6 luni? Cum sa procedez incat sa nu fiu nevoit sa aduc decizia de incetare de la ultimu loc de munca ?
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
Marius198828, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 8 Decembrie 2018
Puteti face asa ceva, dar nu mi se pare corect.

As putea sa solict si sa declar pe propria raspundere ca nu am beneficiat de asigurare medicala si nici nu am cotizat pe ultimele 6 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemizatie crestere copil Ionnela elena Ionnela elena Am lucrat in germania in agricultura in 2015 luna august am incetat activitatea,am avut contract pe perioada determinata,apoi in luna noiembrie m.am angajat in ... (vezi toată discuția)
Intrebare demisie alex25121985 alex25121985 Nu sunt expert in dreptul muncii, si din acest motiv formulez o intrebare legata de demisie, pe acest website: - in perioada 09.01.2012 - 08.03.2012, am ... (vezi toată discuția)
Demisie munca luiza44 luiza44 Am lucrat la o firma si nefiind multumita de salariu mi-am cautat in paralel in alta parte aplicand CV-uri am fost contactat de o firma din afara acum 3 zile ... (vezi toată discuția)