avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... fals in acte
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

fals in acte

buna ziua asociatul meu a facut mai multe contracte de imprumut de care eu nu stiu si a copiat semnatura mea de pe alte acte.Ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: emiliastanescu23@yahoo.fr , utilizator 16:19, 9 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat cu toate actele.
Pare sa fie necesar sa faceti plângere penală.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca veti face plangere penala, procurorul la solicitarea dvs. poate dispune efectuarea unei expertize grafologice pentru a se dovedi falsul.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate dovedi falsul unui document din 2016, care se pretinde că a fost făcut în 2004? rrocambole rrocambole Cum se poate dovedi falsul unui document facut in 2016 si care se pretinde ca a fost facut in 2004, document folosit ca mijloc de proba intr-un proces penal ? (vezi toată discuția)
Declaratia la politie dyana33 dyana33 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie. O declaratie in care eu am contestat ... (vezi toată discuția)
Fals in acte mihaela_c_l mihaela_c_l Buna ziua. Luni am primit o comunicare de la un birou de executor judiciar conform careia cumnatul meu – fratele sotului – a introdus o cerere de ... (vezi toată discuția)