Buna, am o problema, de fff multi ani soră-mea e alcoolica in ultimii 2 ani boala s-a agravat iar ea nu este de acord sub nici o forma internarea într-un centru specializat pentru un bun tratament, la stat in spitel psihiatric a fost de vreo 2 sau 3 ori, ultima data când a stat doar 2 zile acolo in ziua cind ia facut externarea , linga spital e deschisa o cramă de vinuri și s-a dus sa isi cumpere alcool și a luat-o sotul ei mai beata decit cind a internato. Acum, de o luna si jumătate fiul ei cel mare 20 de ani a cazut si a facut un atac cerebral și e in coma de gradu 3 de atunci nu si-a revenit, in tot raul intimplarii noi, familia ne-am imaginat si am sperat ca macar instictul matern o face sa renunte sau sa ia singura decizia de a se trata. După nici doua săptămâni de la intimplare parca bea si mai mult. De o săptămână nici nu a mai fost să-și vada fiul la spital suntem dispuși să luăm noi decizia de a o interna se poate fara voia iei, suntem disperati ca o vrem inapoi asa cum era ea. Ce se poate face, ce cale de mijloc exista?