avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atributii de casier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atributii de casier

Buna ziua,
Lucrez intr-o instituitie de stat ca informatician si mi s-au dat si atributiuni de casier (in unitate exista 2 persoane care se ocupa de contabilitate, 1 contabil sef si 1 administrator financiar). Nu sunt platita pt acest lucru, nu este un domeniu pe care mi l-am dorit si as dori sa stiu ce trebuie sa fac (daca este posibil) ca sa nu ma mai ocup de acest lucru? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 11 Decembrie 2018
Cum au fost date aceste atributii?nu prin fisa de post ?
Daca s-a emis vreo decizie in acest sens, s-o contestati in instanta.
Fisa de post nu prevede asa ceva. S-a emis o decizie separat in care am fost delegata cu atributii de casier.
Nu vreau sa ajung asa departe, as dori sa se gaseasca o solutie pe cale amiabila. Cine mai poate ocupa aceasta functie (exista administrator, tehnicieni, bibliotecar, laboranti), se poate face cumva prin rotatie?
O solutie pe cale amiabila ca angajatorul sa revoce decizia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile administratorului, femeii de serviciu si paznicului de la un bloc Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Stie cineva unde ma pot documenta in legatura cu atributiile unui administrator de bloc, ale femeii de serviciu si paznicului de la bloc? De ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu ElenaMarc ElenaMarc Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate inspector superior in cadrul compartimentului contabilitatea veniturilor si casier in cadrul primariei lucasabela lucasabela Buna ziua. De 1 an, una din cele 2 casiere generale de la primarie a iesit la pensie, postul nefiind scos la concurs din motive necunoscute. Seful de ... (vezi toată discuția)