avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt supermarket

Buna seara. Am furat din supermarket un produs in valoare de 240 lei. Cei de la securitate m-au prins si au chemat politia. Am achitat valoarea produsului iar apoi am fost la sectia de politie unde s-au intocmit foile pt dosar penal. Cei de la supermarket au zis ca nu mai am treaba cu ei pt ca am platit. Ce se poate intampla cu politia? Ce urmeaza sa faca si ce se poate intampla cu mine? Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:03, 11 Decembrie 2018
O sa imi apara ceva in cazier? Sau voi aparea undeva cu dosar?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveti sanse la renunțare la urmărirea penală.

Multumesc tuturor pt raspunsuri
Nu va apare in cazier renunțarea la urmărirea penală.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc domnilor pt timpul acordat si pt raspunsuri. O sa mai revin cu niste intrebari daca se poate

Va multumesc domnilor pt timpul acordat si pt raspunsuri. O sa mai revin cu niste intrebari daca se poate

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket Mysticcapture22 Mysticcapture22 Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la cumparaturi in auchan, mi am pus in cos produsele alimentare si apoi m am dus la raionul de make up de unde am luat ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt murinhio25 murinhio25 Sunt acuzat de tentativa de furt stabilind valoare 50 lei prejudiciu recuperat . Imi cere daune 5000 lei sa isi retrag plangerea . Ce se poate intampla dc nu ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket, valoare 150 lei, consecinte Dew2017 Dew2017 Buna seara, prietenul meu cu permis de sedere(pe termen lung), cetatean moldovean a sustras bunuri in valoare de 150ron dintr-un supermarket. A fost prins in ... (vezi toată discuția)