avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna seara!
Am o poprire pe cont, pe persoana fizica, se poate pune poprire și pe contul PFA unde sunt titulara? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocatura Nitu Paul , Avocat 12:45, 11 Decembrie 2018
Daca aveti constituit patrimoniul de afectatiune, respectiv daca ati depus declaratia de constituire la registrul comertului, creditorii personali nu va pot popri contul PFA.

Daca nu ati constituit patrimoniul de afectatiune, contul PFA poate fi poprit pt datoriile personale.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Cabinet de Avocatura Nitu Paul, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Ref pfa dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, Am un PFA si as vrea sa stiu, daca imi deschid un cont in banca pe PFA, in cazul unei executari silite pe persoana fizica se poate pune ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata-patrimoniu de afectatiune amt11 amt11 In cazul in care o persoana fizica constituie un PFA si ii constituie un patrimoniu de afectatiune luand din bunurile personale si creand o masa patrimoniala ... (vezi toată discuția)