avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pus in intarziere si decazut din beneficiul termenului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pus in intarziere si decazut din beneficiul termenului

Buna seara,
Imi puteti explica, va rog, ce inseamna urmatoarea clauza: "SC.........SRL este considerat de drept pus in intarziere si decazut din beneficiul termenului. " ?
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 16:41, 11 Decembrie 2018
Odata ce obligatia datorata devine scadenta, societatea in cauza se afla in culpa cu privire la neexecutarea in termen a obligatiei, fara a fi nevoie ca cealalta parte contractanta sa indeplineasca vreo formalitate in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pact comisoriu de grad iv bbogdan bbogdan buna. am si eu o intrebare. intr'un contract de vanzare cumparare am o prevedere de genul: 9. RASPUNDEREA CONTRACTUALA 9.1. Daca vanzatorul nuu ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana juridica - contract leasing auto. nimar nimar Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatorul caz : SC A SRL, cu sediul in orasul X, achizitioneaza in sistem leasing un autoturism. Dupa un an din derularea ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu michi michi imi poate da cineva o clasificare a pactelor comisorii I< II >II>IV cu explicatii la fiecare?


Mii de multumiri (vezi toată discuția)