avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea tichetelor de masa la gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea tichetelor de masa la gravide

Buna seara! Cum se acorda tichetele de masa la gravidele cu program redus? In funcție de numărul de ore lucrate sau in funcție de numărul de zile? Fiecare companie poate stabili o procedura interna de acordare după cum îi convine? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 07:41, 11 Decembrie 2018
Cititi OUG 96/2003, protectia maternitati la locul de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, acolo spune ca reducerea programului se face fara reducerea drepturilor salariare...
Sunt pe tel. acum ca va dadeam si link.ul, revin cu el .
ART. 13
În baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate îndeplini durata normală de munca din motive de sănătate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de munca, cu menţinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementărilor legale privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale.
Oug 96/2003
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile gravidei la locul de munca - noul cod de munca diana16_ela diana16_ela Stiti care sunt drepturile gravidei la locul de munca? cate ore poate lucra?Adica daca de la 8 ore se poate reduce la 6 ore?Multumesc (vezi toată discuția)
Reducerea programului de munca pentru gravide cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)
Incepand cu a cata luna de sarcina se reduce programul de lucru cu doua ore? gabriellafk gabriellafk Buna seara! As vrea sa stiu incepand cu a cata luna de sarcina se poate reduce programul de lucru cu doua ore. Eu sunt insarcinata in doua luni si lucrez numai ... (vezi toată discuția)