avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obține custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obține custodia copilului

Bună seara. Tatăl copilului meu este arestat de 11 luni. 10 luni a fost in franta si de o lună este in germania. Vreau tutela copilului meu in varsta de 2 ani si 7luni. El nu vrea să mi acorde tutela si ma amenință cu moartea când scapă de acolo. Nu pot lui nici ajutor social pentru ca băiatul meu este trecut pe numele tatălui și nu suntem căsătoriți.va rog
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:19, 11 Decembrie 2018
Este un proces complex ce impune serviciile unui avocat competent însă, fiind beligerantă și în contextul celor expuse, aveți șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa obtin custodia exclusiva prin plan parental incheiat la mediator simi79 simi79 Buna seara Din concnubinaj rezultat un copilas ,dorim sa incheiem sa un plan parental in care suntem deacord comun sa obtina Mama custodie exclusiva, in acest ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei unui minor lorenarebeca lorenarebeca doresc obtinerea custodia ficei mele minore de 3 ani fara sa ma judec cu tatal pentru ca imi imaginez ca nu are nimic impotriva sa ramana la mine .este cu mine ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna elenna9 elenna9 Buna ziua! In ce conditii, un tata isi poate recupera drepturile parintesti, si de a reveni la custodie comuna,tinand cont de faptul ca tatal nu sa interesat ... (vezi toată discuția)