avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu pus in executare.
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu pus in executare.

Executorul judecatoresc mi-a pus in noiembrie proprire pe salar pentru o suma restanta la pensia de intretinere. In decembrie cu acelasi titlu executoriu mi s-a pus proprire pe toate conturile bancare. Ce trebuie sa fac pentru a opri acest abuz? Cum se pot recupera banii achitati in plus?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:02, 11 Decembrie 2018
Trebuie să faceți contestație le executare la judecătoria de care aparțineți pentru a se dispune corecțiile necesare, iar dacă v-au fost reținuți bani în plus trebuie sa deschideți un alt proces la judecătorie numit juridic întoarcerea executării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cu titlu executoriu liviu_florin liviu_florin Buna Ziua, In luna Aprilie an curent,am primit o instiintare de proprire 1/3 salariu cu titlu executoriu emisa catre mine si catre banca de la care ridic ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie de intretinere - modalitate de executare sentinta civila AdrianSA AdrianSA Buna ziua! Am rugamintea sa imi acordati sprijin la urmatoarea speta: A. Am poprire pe venitul lunar (pensie intretinere) in curs de desfasurare, de 1/4 ... (vezi toată discuția)