avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Evaluator prima casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Evaluator prima casa

Buna ziua, cum pot afla numele celui ce imi redacteaza raportul de evaluare la programul prima casa ? Mentionez ca nu mai este ca inainte, sa il contactez eu dintr-o lista de evaluatori agreati ai bancii, ci din cate mi-au spus cei de la banca, este o aplicatie unde se incarca dosarele iar evaluatorii iau acele dosare.Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:20, 12 Decembrie 2018
Pai va comuinica banca sau va contacteaza el.
Am mari probleme cu acest evaluator, am impresia ca imi pune bete in roate, nu imi cere toate actele odata, astept de o luna raportul si odata la 3-4 zile mai imi solicita cate un act, multe dintre ele, din cate mi-a spus dezvoltatorul nu au mai fost solicitate de catre alti evaluatori.Dezvoltatorul a avut toate actele solicitate pana acum, nu a fost probleme din punctul asta de vedere, insa am presimtirea ca evaluatorul imi va evalua apartamentul la o suma mai mica si as dori sa stiu daca se poate sa ii fac o sesizare sau sa solicit alt evaluator, fiindca pur si simplu nu mai pot cu el.Va multumesc pt raspunsuri.
Ar fi bine sa ii comunicati in scris aspectele astea si sa comunicati aceleasi lucruri si bancii (persoanei care se ocupa de acordarea creditului). Poate asteapta o "atentie". Daca e asa va recomand sa sesizati organele abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil pentru refinantare danm123 danm123 Buna ziua, Am un imprumut nevoi personale de la banca A cu ipoteca pe un teren. Recent am hotarat sa refinantez cu alta banca (B). Banca A nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Evaluare prima casa nick_nr79 nick_nr79 Buna ziua , am si eu o nelamurile referitoare la un raport de evaluare facut de un evaluator agreat de banca; a venit acum 3 saptamani si a vazut apartamentul ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract, refuz angajator eliberare documente DanPana DanPana Buna seara, Am o problema ceva mai complicata, am fost concediat de la locul de munca, am avut o presimtire ca se va intampla acest lucru asa ca incepusem ... (vezi toată discuția)