Totul a inceput in 2001, cand mama mea m-a rugat sa o ajut. Stia doar ca ar fi avut inainte de nationalizare trei terenuri pe raza judetului Suceava( amplasament aproximativ), ca bunica facuse cerere de reconstituire la Legea 18 /1991 dupa care pierduse toate actele si murise. Nu stia cine este titularul dreptului de proprietate, numarul de CF, nimic mai mult decat ca stia de niste terenuri pe care le-ar fi avut. Am facut zeci de drumuri din Iasi la Suceava, am consultat Cartile Funciare , Arhiva , Registrele agricole in trei locatii diferite,lovindu-ma de indiferenta functionarilor si de limita mandatului lor in functia ce o ocupa, am platit bani grei pentru emiterea si consultarea documentelor, am deschis procese in Instanta , am platit avocati si expertize, totul in baza unor mandate de reprezentare gratuita date de mama mea. Insa eu mai am o sora, care e plecata din tara si care nu a contribuit pana acum in nici un fel la rezultatele obtinute : un titlu de proprietate si doua hotarari judecatoresti ramase definitive si irevocabile, favorabile : punere in posesie sau recompensa. Care credeti ca ar fi recompensa justa a muncii si eforturilor mele si ce document ar trebui sa intocmesc cu mama mea pentru a asigura aceasta recompensa, opozabila rudelor mele?