Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dor74	                   

Buna ziua,
Prietena mea a fost angajata pana anul trecut in august, dupa care a ramas fara loc de munca, nu a intrat nici in somaj, s-a angajat din nou anul ... (vezi toată discuția)
	                    dor74	                   

Buna ziua,
Prietena mea a fost angajata pana anul trecut in august, dupa care a ramas fara loc de munca, nu a intrat nici in somaj, s-a angajat din nou anul ... (vezi toată discuția)

Bianca-Elena	                   

Bună ziua. 
Sunt in concediu crestere copil  si însărcinată în 6 saptamani . Copilul va împlini 2 ani pe data de 12 septembrie 2020 iar data nasterii ... (vezi toată discuția)
	                    Bianca-Elena	                   

Bună ziua. 
Sunt in concediu crestere copil  si însărcinată în 6 saptamani . Copilul va împlini 2 ani pe data de 12 septembrie 2020 iar data nasterii ... (vezi toată discuția)

GeoSt	                   

Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)
	                    GeoSt	                   

Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)