avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă am obținut odată amânarea aplicării pedepsei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă am obținut odată amânarea aplicării pedepsei o mai pot obține încă odată pt același fapta

Amânarea aplicării pedepsei
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:46, 12 Decembrie 2018
Se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui inculpat care a primit o amanare a aplicarii pedepsei si are pe rolul instantei un dosar , acesta poate primi o pedeapsa cu suapendare ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicării pedepsei reprezintă o modalitate de individualizare ... olga.bejat olga.bejat Amanarea aplicării pedepsei reprezintă o modalitate de individualizare a pedepsei? (vezi toată discuția)
Accident de cirulatie cosmas cosmas buna ziua! as vrea sa stiu la ce suma,cu aproximatie poate ajunge o amenda penala.este vorba de un accident,cu victima m-am inpacat si nu are nici o pretentie ... (vezi toată discuția)