avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pfi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pfi

Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc la jumatatea lunii dec. Pana la 1 dec 2018 am fost angajata cu jumatate de norma si am realizat si venituri pe pfi. In per oct-noiembrie am fost in concediu prenatal din contractul de munca, m-am reintors la munca intre 2-7 dec, apoi mi-am dat demisia. Intrebarea mea este: cand intru in concediu de crestere copil? Cu data nasterii sau dupa 42 zile de concediu postnatal. Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in prezent sunt in concediu de crestere copil de la ... anadobrescu anadobrescu Buna ziua, In prezent sunt in concediu de crestere copil de la 2-3 ani ( are gradul 1 de handicap cu insotitor), urmeaza sa depun actele pentru concediu 3-7 ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatia cic 85% ARES99 ARES99 Buna ziua Sotia mea urmeaza sa nasca pe 15.11.2009, este in prenatal din 01.10.2009 si urmeaza sa intre in cic pe 04.02.2010; in calculul indemnizatiei pt ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)