avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Agreere taxi
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Agreere taxi

Imi pot omologa masina la RAR in regim taxi,daca am geamuri spate si luneta fumurii din fabrica?

Alte discuții în legătură

Talon retinut si amenda pentru geamuri fumurii de fabrica thejoker32 thejoker32 buna ziua, acuma 2 zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a retinut certificatul de inmatriculare si am primit o amenda de 1300 lei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Salut, am si eu cred o problema in domeniul auto. locuiesc in ... ciprian_stanciu ciprian_stanciu Salut, Am si eu cred o problema in domeniul auto. Locuiesc in UK si pe perioada pandemiei pot lucra de acasa si am decis sa vin in Romania pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)