avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna am o datorie la banca brd din 2005 nu am platit nici o rata. Azi am primit de la executor secestru la masina si am contestat acuma ce am de facut sa nu poate lua masina pana la solutionarea cauzei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pikk , utilizator 14:33, 13 Decembrie 2018
Dacă ați depus contestație la executare va poate lasa masina sa o folositi sau sa o ia cineva in custodie.
Dacă s-a prescris ar trebui să va lase mașina pe durata procesului.
Bine multumesc dar scrie ca a pus o hartie la politie rutiera daca ma opreste sa ridica talonu si carte de identitate! Daca ma opreste politia si arat contestatia si asa o sa ia actele masinii? Au dreptu? Sau executoru poate vine la domiciliu sa sigileze masina? Multumesc!
Dacă aveți avocat sa meargă la dosarul.de executare ca sa vada exact ce este acolo.
Multumesc! Daca aveam avocat nu interveneam aicea ! Multumesc de ajutor!
Faceti contestație la executare ca sa nu pierdeți mașina.
Dreptul se practica cu actele in fata ca sa se meargă sigur pe ceva.
Fără a se vedea ce act este nu va poate lamuri nimeni.
Foarte mulți din cei dupa forum au avocați angajați și întreabă ce nu stie avocatul sa le explice sau pentru ca au avocați care nu au timp de ei.Fara avocat nu cred ca o sa va descurcati.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Urgent ! sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. pentru ... gavadi gavadi Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe masina Adi30 Adi30 Buna ziua am primit acasă un plic cu sechestru pe mașină. Întrebarea mea este: mai pot circula cu mașina? Dacă mă oprește politia mă poate lăsa pe ... (vezi toată discuția)
Executata silit si amenintata ca se iau bunuri de la domiciliui tatalui bruenta34 bruenta34 Buna seara, sper ca cineva competent va putea sa-mi dea un raspuns logic si exact,pentru ca nu mai stiu ce sa cred!!! Am primit acum 6 zile o somatie de ... (vezi toată discuția)