avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna am o datorie la banca brd din 2005 nu am platit nici o rata. Azi am primit de la executor secestru la masina si am contestat acuma ce am de facut sa nu poate lua masina pana la solutionarea cauzei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pikk , utilizator 14:33, 13 Decembrie 2018
Ati solicitat si suspendarea executarii? Masina poate fi lasata in custodia dvs., chiar daca este inscrisa in AEGRM si este sub sechestru. Nu o veti putea instraina in schimb.
Multumesc frumos de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe masina Adi30 Adi30 Buna ziua am primit acasă un plic cu sechestru pe mașină. Întrebarea mea este: mai pot circula cu mașina? Dacă mă oprește politia mă poate lăsa pe ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Urgent ! sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. pentru ... gavadi gavadi Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci ... (vezi toată discuția)