Cum pot radia o masina pe care nu o mai am?Am doar documentele.Ea fizic nu mai exista.A fost vanduta de fratele meu unor colectori de fier vechi si nu a primit niciun documnet care sa demonstreze acest lucru.
Este inscrisa pe numele meu si platesc impozit degeaba pentru ea de 10 ani.
Exista solutie
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare predarii acestuia la unitate specializata
In baza declaratiei notariale solicitati la autoritatea fiscala responsabila radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala urmeza sa radieze auto d epe rolul dv fiscal dupa depunerea documentelor si achitarea debitelor in evidenta
Succes !
Am vorbit cu un notar si mi-a spus ca trebuie sa merg la Politia rutiera Pipera .Si sa intreb acolo cum procedez.Pe net am vazut ca trebuie facuta la notar acesta declaratie asa cum spuneti si fvs...nu mai inteleg.
Radierea auto
hellex
Acuma 7 ani am avut o dacie. Am depus la un fier vechi si am pragatit actele pentru radiere. Prin intrun accident neasteptat actele sau pierdut. Si masina nu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
cris1957
Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)