dorotheea 
	    	Utilizator

dorotheea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elenamarta	                   

Moștenire corectă? 
2 bunici, X și Y au o fiica W casatorita, cu 2 copii. A și B, care stă cu  chirie, în 1984.
Din anumite cauze, politice ala vremii ... (vezi toată discuția)
	                    elenamarta	                   

Moștenire corectă? 
2 bunici, X și Y au o fiica W casatorita, cu 2 copii. A și B, care stă cu  chirie, în 1984.
Din anumite cauze, politice ala vremii ... (vezi toată discuția)

unoarecare21	                   

Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
	                    unoarecare21	                   

Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)

Keyla	                   

Expun cat pot de scurt situația: in 2005 bunicul moare,se dezbate succesiunea,iar tatăl meu și unchiul meu ( fratele tatei) renunță la toate bunurile in ... (vezi toată discuția)
	                    Keyla	                   

Expun cat pot de scurt situația: in 2005 bunicul moare,se dezbate succesiunea,iar tatăl meu și unchiul meu ( fratele tatei) renunță la toate bunurile in ... (vezi toată discuția)