ANALIROMAN 
	    	Utilizator

ANALIROMAN 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 iondragomir	                   

Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)
	                    iondragomir	                   

Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)

Mira_A	                   

Buna ziua,
care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a dobandi calitatea de coasigurat?
cui ma adresez? angajatorului sotului? va rog modele ... (vezi toată discuția)
	                    Mira_A	                   

Buna ziua,
care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a dobandi calitatea de coasigurat?
cui ma adresez? angajatorului sotului? va rog modele ... (vezi toată discuția)

liliand50	                   

De unde se obtine o adeverinta de coasigurat pentru sotul meu care este cetatan strain,casatorit in Romania,are rezidenta permanenta in Romania si are si medic ... (vezi toată discuția)
	                    liliand50	                   

De unde se obtine o adeverinta de coasigurat pentru sotul meu care este cetatan strain,casatorit in Romania,are rezidenta permanenta in Romania si are si medic ... (vezi toată discuția)