avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces Orange
Discuție deschisă în Executare silită

Proces Orange

Buna seara! M-am portat la Vodafone fara sa mi se termine per contract la Orange ca aia de la Vodafone au zis ca nu e nicio problema! Dupa 3 ani de hartuiri a firmei de recuperare, m-au actionat in judecata fara vina deci! Ce sa fac? Am fost la Vodafone si au zis ca fac intampinare si sa stau linistit! Dar sunt terminat de ingrijorare! De fiecare data cand primeam scrisoare de la firma de recuperare ma duceam si le spuneam si tot spuneau sa stau linistit pana azi pana cand am primit citatia la judecata!
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Radu H., utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:00, 16 Decembrie 2018
Buna ziua! Mergeti la "aia de la Vodafone" care "au zis ca nu e nicio problema" si spuneti-le ca nu mai puteti sa stati linistit ori, dupa caz, contactati un avocat. Prea multe discutii nu sunt de facut.
Formulati intampinare. Eventual sa fie si Vodafone introdus in proces. Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data la care ati fost portat, puteti invoca si prescriptia dreptului de a mai solicita o plata. Discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Portare in orange din cosmote inainte de termen Donhacker Donhacker Buna ziua.Doresc sa intreb pe cineva care se pricepe in domeniu.Situatia sta asa : Am contract cu Cosmote semnat in 22/04/2014 pe o perioada de 24 luni,am ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante telefonie mobila judit2000 judit2000 Buna ziua. Am mutat nr.de mobil de la Orange la Digi,avand toata familia la Digi,si pe deasupra nu am fost multumit cu prestarile de servicii de la ... (vezi toată discuția)