Buna,
in calitate de parat am formulat in temeiul art. 68(1)/NCPC o cerere de chemare in judecata a altor persoane, formulata o data cu intampinarea si timbrata corespunzator. La termen instanta a declarat-o nula invocand si admitand exceptia lipsei de obiect, motivand-o ca "o persoana poate fi chemata in judecata pentru ca s-a formulat o pretentie concreta, iar nu pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ii fie opozabila".
Dupa parerea mea instanta a ignorat faptul ca art. 68(1)/NCPC nu impune obligativitatea ci posibilitatea pretentiei altei persoane in raport cu obiectul dreptului la care pretinde reclamantul.
Intrucat nu sunt de acord cu faptul ca instanta mi-a declarat nula cererea de chemare in judecata a altor persoane, as vrea sa atac aceasta decizie. Ori baiul e ca art. 64(4)/NCPC vorbeste "incheierea de respingere ca inadmisibila" si nu de incheierea prin care cererea este declarata nula.
Spuneti-mi va rog la cat timp se poate ataca o astfel de decizie a instantei pronuntata in incheierea de sedinta (intermediara)?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile DVS.
Cale de atac
anjinsan
Buna Ziua,
La data de 15.01.2015 firma A cheama in judecata firma B, avand ca obiect pretentii. B se apara spunand ca nu are datorie fata de A. Se face o ... (vezi toată discuția)