avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie

Sunt cetățean roman și vreau sa ma căsătoresc cu o cetățeanca din Republica Moldova vrem sa punem actele la ambasada României din Republica Moldova ce acte am nevoie

Alte discuții în legătură

Divort Jly1996 Jly1996 Sunt cetateanca a Republicii Moldova si sunt casatorita cu cetatean roman Vreau sa divortez dar fara sa spunem asa (fara sa dau ochii cu el) E posibil sa ... (vezi toată discuția)
Ce acte e nevoie pentru ? Felix123 Felix123 Buna ziua. Imi puteti va rog raspunde si mie la cateva intrebari ? Ce acte are nevoie o cetateanca din republica Moldova , pentru a se casatori cu un ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)