Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Lonapak 
	    	Utilizator

Lonapak 
	    	Utilizator	    

Lonapak, utilizator
 Lonapak, utilizator 	
			 Mariaaanastasia 
	    	Utilizator

Mariaaanastasia 
	    	Utilizator	    

Pentru persoanele care actioneaza la fel ca tine ar trebui anulat permisul pe viata si cativa ani de racorica, mai si povestesti ca si cum pietonul pe trecere ar fi fost de vina, incredibil cat de inconstienti sunt unii oameni, daca aflai de la stiri ca de fapt si a spart capul si a murit ce mai faceai/ziceai?
 Mariaaanastasia 
	    	Utilizator

Mariaaanastasia 
	    	Utilizator	    

Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa. Pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa, daca persoana vatamata nu depune plangere sau chiar daca depune, nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea. Pentru infractiunea de parasirea locului accidentului, este posibil sa fiti trimis in judecata si condamnat.
~ final discuție ~
 apetrialexandra77@icloud.com	                   

Buna ziua!As avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe un drum aglomerat si fiind o zi ploioasa .La o trecere de pietoni o doamna a sarit pe ... (vezi toată discuția)
	                    apetrialexandra77@icloud.com	                   

Buna ziua!As avea o intrebare,pe 1 septembrie deplasanduma pe un drum aglomerat si fiind o zi ploioasa .La o trecere de pietoni o doamna a sarit pe ... (vezi toată discuția)

hectorik	                   

am patit si eu o belea pe 30 mai sa fiu mai exact. in timp ce ma duceam spre scoala am lovit un pieton cu oglinda (omul era baut ) pe trecerea de pietoni. nu ... (vezi toată discuția)
	                    hectorik	                   

am patit si eu o belea pe 30 mai sa fiu mai exact. in timp ce ma duceam spre scoala am lovit un pieton cu oglinda (omul era baut ) pe trecerea de pietoni. nu ... (vezi toată discuția)

crihan gabi	                   

Buna ziua,
in data de 23 oct.2015 copilul in virsta de 8 ani a fost accidentat pe trecere pietoni, in urma accidentului , soferul a luat copilul si mi l-a ... (vezi toată discuția)
	                    crihan gabi	                   

Buna ziua,
in data de 23 oct.2015 copilul in virsta de 8 ani a fost accidentat pe trecere pietoni, in urma accidentului , soferul a luat copilul si mi l-a ... (vezi toată discuția)