avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum public

Buna ziua. Pe strada mea, cel putin 2 locuitori de vis-a-vis, care stau la casa, au pus de curand pe strada cadre metalice ancorate in asfalt sau legate de stalpii de electricitate pentru a nu parca nimeni in fata casei lor. TIn sa precizez ca aceste cadre metalice ancorate cu lanturi nu sunt in fata portii de acces, ci, in fata gardurilor de beton, ei parcand de altfel in fata portilor, probail de lene sa isi mute aceste cadre metalice. Iar la o alta casa propietarul acesteia care nu are poarta de acces in curte pentru masina si-a amplasat in fata casei un semn de parcare pentru persoane cu dizabilitati. De mentionat ca pe aceasta strada nici o masina nu parcheaza pe trotuar, acesta ramanand intotdeauna liber si accesibil pietonilor. Intrebarea mea este: Aceste fapte sunt legale? Si daca nu, cum ne putem indrepta impotriva acestor persoane care si-au insusit si chiar au ocupat cu diverse obiecte drumu public?
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
Utilizator1337, utilizator

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)