avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu Booking.com
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu Booking.com

Buna ziua!
Recent am rezervat o camera la un hotel din Italia, prin Booking.com, care promitea pe site ca ofera servicii de transfer aeroport. Fara alte detalii. Hotelul avea, de fapt, contract cu o firma care DOAR ducea turistii la aeroport, conform unui program fix. Aceste informatii le-am aflat DUPA ce am facut rezervarea si doar pentru ca i-am rugat eu sa confirme ca ma vor lua de la aeroport dupa ora 24:00. Abia atunci domniile lor mi-au spus cum stau lucrutile si ca va trebui sa platesc un taxi pentru un serviciu pe care hotelul trebuia sa mi-l puna la dispozitie, dupa cum scria pe Booking.com. La plecare, m-am lovit de aceeasi problema. A trebuit sa plec la aeroport la ora 4:20 dimineata, dar prima cursa oferita de firma contractata pentru transfer aeroport era la ora 4:45. A trebuit sa iau din nou un taxi.
Booking.com nu-si asuma raspunderea pentru informatiile postate pe site-ul lor. Hotelul nici atat. Ce fac?? Chiar simt ca si-au batut joc de mine, pe banii mei!!! Cine este responsabil?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de transport ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua, Doresc sa va aduc in atentie (in speranta ca cineva ne poate ajuta cu sfaturi, proceduri, pasi de urmat, etc.) o intamplare recenta petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie wizz air DMAR DMAR Buna imi poate spune cineva ce daune pot cere de la companie dupa urmatoarea situatie Buna ziua!Am avut zborul la data de 25.12.18 cu destinatia Kharkiv..Sunt ... (vezi toată discuția)