avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soția a plecat cu copilul de acasă, deși el nu voia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soția a plecat cu copilul de acasă, deși el nu voia să meargă cu ea. Nu pot lua legătura cu el și sunt foarte îngrijorat, ce pot face?

Buna ziua! Sotia a plecat de acasa cu tot cu copil pe data de 18 decembrie fara sa imi zica pentru ca baiatul meu nu vroia sa mearga cu ea. Nu pot vorbi cu baiatul meu la telefon deloc, am vorbit 2 de ori si mi-a zis "tati vina sa ma ei" iar apoi sotia mi-a inchis telefonul instant. sotia mea dupa ce a nascut s-a gandit sa slabeasca si de acolo au pornit toate problemele. A cazut copilul de 2 ori in cap si era langa el, i-a dat la copil de 2 ori superglue, o data si-a prins gurita si a 2-a oara si-a prins pleoapele. Ea a inceput dupa nastere sa devina aproape o calugarita, rugaciune ,post , fara relatii intime ca nu sunt pentru producere de copii si este pacat, imi tragea copilul care se tinea de usa masinii de picioare ca sa il duca la impartasit, imi spala copilul cu apa oparita pentru ca era convinsa ca asa ii face bine iar copilul meu racnea si multe altele. Dupa ce mi-a facut asta s-a gandit sa-mi faca o surpriza de craciun si sa plece la surori care ii tin partea si ma iau in ras ca este vina mea. Mentionez ca o sora de a ei l-a pocnit pe baiatul meu cand era mai mic penbtru ca era prea "obraznic". Ce sa fac, sunt disperat?! Nu ma pricep la problemele astea, la cine trebuie sa ma adresez? Stie ca tin la copil foarte mult si nici nu imi raspunde la telefon, trimite doar mesaj ca ei sunt bine. Simt ca inebunesc ,va rog cineva daca are idee , sa ma ajute! Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:22, 29 Decembrie 2018
Pentru început te sfătuiesc sa vb cu un avocat.
La ce povestești.....
E cale lunga de lupta pentru copil.
Dute și i-a copilul de unde este, adu-l acasă.
Fă-i plângere la politie și protecția copilului pt abandon, în cazul ca a plecat definitiv și ai cum sa dovedești.

Dar in primul rand vorbește cu un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2018
dragomirmihai87, utilizator
Avocat, divort.munceste?copilul ce varsta are?
Da. are loc de munca! Copilul are 5 ani. Am auzit ca politia nu se baga pentru probleme de familie, este adevarat?
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
capy2008, utilizator

dragomirmihai87 a scris:

[quot
Fă-i plângere la politie și protecția copilului pt abandon, în cazul ca a plecat definitiv și ai cum sa dovedești.




Pentru abandonul cui ?


A cazut copilul de 2 ori in cap si era langa el, i-a dat la copil de 2 ori superglue, o data si-a prins gurita si a 2-a oara si-a prins pleoapele. Ea a inceput dupa nastere sa devina aproape o calugarita, rugaciune ,post , fara relatii intime ca nu sunt pentru producere de copii si este pacat, imi tragea copilul care se tinea de usa masinii de picioare ca sa il duca la impartasit, imi spala copilul cu apa oparita pentru ca era convinsa ca asa ii face bine iar copilul meu racnea si multe altele.

Si dvs ce masuri ati luat in anii astia ?
Acum ca a plecat cu copilul, ati fost dupa el sa il luati sau sa incercati asta ?
Puteti cere in instanta ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs si sa fie obligata sa aduca copilul inapoi.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
gj-jane2 Am vorbit de vorba buna, am explicat si iar explicat dar nu ma intelege sau nu ma asculta deloc. Mai mult ce pot sa fac ca om? Masuri am luat in sensul ca am stat eu mai multcu baiatul, ii faceam baita, de mancare, il duceam la gradinita, chiar in ultima perioada il duceam la gradinita si pe sotie la servici cu masina. Sotia mea nu ii face de mancare, ii da conserve si fructe.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
capy2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Trebuie anunțată vreo autoritate dacă părintele cu drept de vizită nu se prezintă la program? Symplu Symplu Dacă parintele in speța tatăl care are drept de vizite periodice dar cu domiciliul la mama, nu se prezintă la vizitele periodice din motivul ca este plecat ... (vezi toată discuția)