avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta considerată furt in Elveția!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta considerată furt in Elveția!

Un prieten de al meu lucrează curier in Austria și fiind greșeala de la ei s-a trezit cu un pachet in plus in mașina după ce le-a dus pe toate in regula,fix când a luat concediu sa plece in Italia și a luat ochelarii (ce se afla in cutie) cu el cu tot cu foile care arată ca urmau sa ajungă la fielmann Austria și le-a uitat in mașina de concediu și l-au prins la vama și el a spus ca urma sa le returneze și ca le-a uitat in mașina.Este la prima abatere,i-a dat o foaie cu care trebuie sa se întoarcă la vama când e gata concediul sa vadă ce decid aia după ce suna la fielmann in Austria.Prejudiciul e de 1500 de euro și e in mare parte recuperat.Este vorba de o posibila pușcărie ? Exista vreun avocat bun care poată sa îmi răspundă ?Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:23, 28 Decembrie 2018
Avocatul bun este cel specializat in legislatia tarii respective si care lucreaza acolo.Un av roman care lucreaza in Romania nu are cum sa cunoasca legislatia penala a altor state indiferent ca este vorba de tari din UE sau din alta parte a lumii.Dvs ca si alti utilizatori aveti impresia ca exista o legislatie universal valabila si daca esti av in Mozambic cunosti si legea penala din Andora.Sa mearga prietenul dvs la un av din tara respectiva sau sa caute in av roman care profeseaza acolo.
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! am primit amenda pentru vigneta in austria deși am luat ... Teo161616 Teo161616 Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat vigneta și am atasat-o corect in parbriz. Ce pot face pentru a scapa de amenda de 120€? Unde ... (vezi toată discuția)
Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături ... Rooox Rooox Bună luna trecută am fost la kaufland am făcut cumpărături și am scos poze de 20 de euro care nu le-am plătit când am dat sa ieșim din magazin am fost ... (vezi toată discuția)
Drept de vizită la arestat în germania Mary 1988 Mary 1988 Buna ziua ! Am o intrebare,va rog! Prietenul meu este in penitenciar in Bayern .Inainte de judecata a incercat sa trimita o scrisoare prin cineva care urma ... (vezi toată discuția)