avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare act de adjudecare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare act de adjudecare

Buna ziua.

Am cumparat un imobil de la o banca, in urma unei licitatii publice.
La licitatie am participat eu, insa atat plata inscrierii la licitatie (10 %) cat si diferenta au fost platite de catre sotia mea, dintr-un cont deschis de ea.

Este posibil sa se anuleze actul de adjudecare din cauza faptului ca banii nu au fost achitati de mine ci de sotia mea?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan_Garleanu , utilizator 09:38, 17 Noiembrie 2009
Nu are importanta ca a platit altul in numele si pentru d-voastra., deci nu se poate desfiinta pe acest temei actul de adjudecare.
Multumesc pentru raspuns!
~ Conținut șters la cerere ~
Imi cer scuze dar nu stiu cum sa interpretez raspunsul dumneavoastra.
Am citit si eu articolole la care faceti referire si se specifica urmatorul lucru: "poate sa participe la licitatie orice persoana care achita 10%.......".

Despre ce prostii vorbiti dumneavoastra in raspuns, despre anularea actului de adjudecare din cazua faptului ca a platit sotia si nu eu?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu actul de adjudecare si cu imobilul scos la licitatie ? SPavel SPavel Va rog s-mi raspundeti ! In urma cercetarilor penal se constata ca , excutorul si participantii la licitatie au trucat licitatia , au deturnat , art.246 . ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Executare silita Emil777 Emil777 Buna ziua, Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)