avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata rate Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata rate Orange

Buna ziua!As avea o intrebare daca m ati putea ajuta.Am o restanta catre compania de telefonie mobila Orange in valoare de 9057 RON.Restanta a fost preluata de catre o companie de recuperari restante si conform portalului portal.just.ro,acea firma a deschis o actiune de judecata la Judecatoria Cluj.Eu as vrea sa incep sa platesc aceasta restante in mai multe transe si din cate am inteles de la cei de la Orange,este posibil.Intrebarea este,daca incep angajamentele de plata,acest dosar va mai continua pe rol sau sa va inchide?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cosmin1982. , utilizator 13:12, 30 Decembrie 2018
Așteptați soluția instanței!
De obicei în asemenea ipoteze se solicita si despagubiri neintemeiate, ca de pilda pentru incetarea prematura a contractului.
Formulati intampinare!
Va multumesc pentru raspuns!As mai avea o nelamurire daca m ati putea ajuta.Exista posibilitatea ca pentru acea suma chiar daca incep sa platesc restantele,sa se faca executare silita?Mentionez ca am mostenit de la parinti impreuna cu sora mea un apartament si masa succesorala este facuta pe noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debite ( datorii telefonie mobila) Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,de 3 ani am abonament de telefonie dar in urma imposibilitatii de a plati factura la abonament mobil,s-au acumulat 3 luni restanta ( 1800ron). Deja ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)