Multumesc frumos pentru raspuns! Acum cateva saptamani am pus un afis pe usa in care am rugat persoana respectiva sa ia pisicile in casa, daca doreste pisici, pt ca fac multa mizerie la parter. Peste 2 zile afisul a fost dat jos de catre cineva (nu stiu cine). Deci nu s-a luat in considerare. Lucrurile au ramas la fel.
Am pus un ultim afis in care am rugat persoana sa gaseasca o solutie pt pisici in termen de o saptamana, in caz contrar se vor lua masurile legale. Acum astept sa vad daca rezolva problema.
Cum ar fi mai simplu si mai rapid: sa sun la politie si ei sa vina la fata locului si cu ocazia asta vor vedea si mizeria de la parter sau sa merg personal si sa fac reclamatie (in cazul asta, cat dureaza pana se va solutiona problema)? Nu am apelat niciodata la politie, de aceea intreb. Multumesc!
ynocentta a scris:
Initial incercati sa solutionati amiabil cu proprietarul respectiv
Explicati ca daca nu asigura curatenia in partea de comuna imobil de locuit in comun,vor avea de suferit bietele pisici
In ultima instanta ,pentru rapiditatea solutionarii,sesizati oficial politia teritoriala,departamentul politia animalelor sau direct la primarie
Actiunea in instanta implica efort,stress,timp alocat termenelor de judecata