Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Va rog, se poate afla cuantumul pensiei anticipate partial fara a intocmi dosarul complet?(3 ani pana la limita de varsta si 35 ani contributie). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:10, 30 Decembrie 2018
Doar o persoană specializată pe acea legislație va poate spune, dar, cred ca ar trebui sa ii dati mai multe detalii legat de veniturile realizare, perioada realizării veniturilor, etc.
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Nu se poate da un astfel de raspuns.
Puteti proceda in feleul urmator:
Depuneti dosarul pentru pensie anticipata partiala fara intreruperea activitatii.

La primirea deciziei puteti apela la prevederile legii 263/2010
Art.106
(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului
In aceste conditii aflati cuantumul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare dulf dulf Buna ziua. As dori un raspuns referitor la : in ziua de 18 iulie 2019 am depus dosarul de pensionare pt pensie anticipata fara penalizare - decizia ajunge in ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie limita de varsta tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa imi spuneti următorul lucru: as putea afla (si cum) care ar fi cuantumul pensiei pentru limita de varsta, avand in vedere ca intentionez ... (vezi toată discuția)
Punerea în platã a deciziei de pensie anticipatã parțialã Mariana580 Mariana580 1. Dacă nu am depusă dovada de încetare a CIM și am primit decizia de pensie anticipată parțială, pot munci în continuare fără să intre în ... (vezi toată discuția)