tgeorgescu 
	    	Utilizator

tgeorgescu 
	    	Utilizator	    

tgeorgescu, utilizator
 tgeorgescu, utilizator 	
			Apoi agentul a incercat prin amenintare sa declar faptul ca nu am fost victima unei talharii ci mi-am amanetat/vandut cerceii in scopul obtinerii unor foloase materiale sau i-am pierdut.
 tgeorgescu 
	    	Utilizator

tgeorgescu 
	    	Utilizator	    

florinm. 
	    	Utilizator

florinm. 
	    	Utilizator	    

Daca ea a zis intai ca hotul avea geaca rosie, pe urma geaca era verde, pe urma albastra si normal ca a fost luata la intrebari.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 cloudabz	                   

Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
	                    cloudabz	                   

Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)

DogaruVicentiu87	                   

Buna ziua. In primul rand doresc sa imi prezint regretele in privinta a ceea ce am sa povestesc (desi stiu ca influenta alcoolului nu e o justificare - vreau ... (vezi toată discuția)
	                    DogaruVicentiu87	                   

Buna ziua. In primul rand doresc sa imi prezint regretele in privinta a ceea ce am sa povestesc (desi stiu ca influenta alcoolului nu e o justificare - vreau ... (vezi toată discuția)

BanciuElena	                   

Buna seara!
Fiul meu Dan, în varsta de 17 ani a fost batut intr-un parc pe 15 august 2016, în jurul orei pranzului de doi tineri de 16, respectiv 18 ani, la ... (vezi toată discuția)
	                    BanciuElena	                   

Buna seara!
Fiul meu Dan, în varsta de 17 ani a fost batut intr-un parc pe 15 august 2016, în jurul orei pranzului de doi tineri de 16, respectiv 18 ani, la ... (vezi toată discuția)