Bună seara.
După divorț sa încredințat spre creștere și educare mamei fata. Tatăl sa aibă dreptul la vizitare cu preluare prima duminica și a 3 a duminica din luna și toată luna lui august. Întrebare mea este poate mama sa facă pașaport și sa o scoată din tara fără semnătura tatălui?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vedeti intai ce scrie pe hotararea de divort, ori are mama copilul in incredintare sau exercita singura autoritatea parinteasca ( astea sunt variantele cele mai probabile ), ori o exercitati la comun.
Pt a raspunde, aveti buton special, nu mai citati inutil mesaje anterioare, multumesc.
Scrie : se da spre creștere și educație mamei cu dreptul la vizita în prima și a treia duminica a fiecărei luni precum și o luna (august) cu preluare. Adică sa o iau la mine acasă. Eu am vrut sa ii fac dar nu am putut pentru ca mia zis ca trebuie semnătura amandorura. Și nu sa făcut nici un proces la tribunal ca am verificat și pe portal și nu este nimic. Mulțumesc mult pentru ajutor
Dvs nu ati putut pt ca nu va era dat copilul in incredintare, mama tocmai de asta a putut, ca e sinbgura care hotaraste pt copil
Nu avea nevoie de acordul dvs si nici nu avea de ce sa apeleze la instanta.
Inteleg ca ati facut si plangere penala pt ca va e incalcat reptul la vizita, cum s-au solutionat?