avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Verificare firma plătitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Verificare firma plătitoare de TVA

Cum pot să-mi dau seama dacă o firma plătitoare de TVA își plateste TVA și nu face frauda? Firma este foarte suspecta.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Numãrul de înregistrare pentru tva (vies) andreicojo andreicojo Doresc sa achizitionez un aparat din Anglia, problema este ca nu prea am inteles ce este cu acest numar de inregistrare pentru TVA ca sa imi pot da seama daca ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote mocanu001 mocanu001 Buna ziua ! Am si eu o problema destul de grava! Am facut un abonament la cosmote pe data de 5.03.2014 cu o suma de 31eur/luna+tva si (umflarile de factura) ... (vezi toată discuția)
Falimentul personal fara bani,fara munca,fara viitor... fara bani,fara munca,fara viitor... m-ar interesa daca in romania se va abroba legea falimentului personal si... cam in ce consta aceasta lege. va multumesc (vezi toată discuția)