Buna ziua!
Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta in chirie unde nu era scris nici un număr de înmatriculare, nici o tabla ceva pe care sa scrie ca era rezervat, era doar o tabla in alta parcare unde scriau ca erau rezervate locurile de acolo presupun și am văzut-o doar după ce s-a intamplat toată treaba.
Următoarea zi in parbriz am găsit o foaie pe care scria ca locul respectiv este închiriat de la administrația domeniului public de o persoana fizica/juridică. Și ca parcarea pe acel loc este contravenție și se sancționează cu amenda între 500-1000 de lei.
Întrebarea mea este dacă se poate face ceva in privința acestei contravenții deoarece eu nu aveam de unde sa stiu ca locurile acelea sunt rezervate deoarece nu era marcat in nici un fel.
Va mulțumesc anticipat!
Eu nu m-as duce daca nu am fost chemat, si din ce ati postat mai sus nu-mi rezulta asta, daca au treaba cu mine sa ma caute dumnealor...pot gasi datele de contact, adresa, dupa numarul de inmatriculare...
Eu nu m-as duce daca nu am fost chemat, si din ce ati postat mai sus nu-mi rezulta asta, daca au treaba cu mine sa ma caute dumnealor...pot gasi datele de contact, adresa, dupa numarul de inmatriculare...
Este posibil ca procesul verbal de contraventie cu amenda aplicata sa fie trimis prin posta. Dupa primirea procesului verbal puteti depune in termen de 15 zile o plangere contraventionala la Judecatoria sectorului in care se afla locul de parcare.. Invocati lipsa semnalizarii locurilor inchiriate.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din precizarile dv rezulta ca titularul contractului de concesiune loc de parcare dupa ce a constatat ca nu poate utiliza locul de parcare a sesizat politia care a incheiat PV contraventie
Daca locul respectiv de parcare nu este delimitat si special individualizat cu semn distinctiv pentru persoane cu dizabilitati,puteti contestat in instanta PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria teritoriala