avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca o persoana pleaca in strainatate mai plateste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca o persoana pleaca in strainatate mai plateste salariu pentru servicii catre asociatie?

Buna ziua,
Avem un caz al unui proprietar plecat in strainatate.
La Asociatia de Proprietari, fiecare proprietar plateste cheltuielile pentru consumul de apa rece contorizat pe fiecare apartament si pentru iluminatul de pe casa scarii.
Pentru fiecare serviciu efectuat administratorul primeste taxa de serviciu(salariu) 7,5 lei.
Intrebarea este urmatoarea:
Proprietarul unui apartament platea cate 7.5 lei pentru calculul consum apa rece si 7.5 lei pentru calcul parte din iluminatul pe scara.
Acum persoana este plecata de cateva luni in strainatate asa cum am mentionat la inceputul prezentari.
Nu are consumuri de apa sau iluminat pe scara.
Totusi administratora trece cheltuielile cu salariu aferent prestarii serviciului desi nu face acest lucru.
Este legal????
Astept un raspuns profesional de la dumneavoastra.
Cu stima si respect.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
cyan, moderator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:29, 30 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se platesc cheltuielile pe cota parte indiviza. Chiar dacă persoana este plecată în străinătate, administratorul, președintele, îngrijitoare, trebuie plătiți. Femeia de serviciu face curat pe scara, administratorul calculează listele de plata, cenzorilor verifica, reparatia liftului, în concluzie, plătește ce am scris mai sus, chiar dacă este plecată. Nu platestw cheltuieli pe nr de persoana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia de proprietari tutuianugheorge tutuianugheorge Blocul in care locuiesc, este cu 4 nivele, 5 scari, a-si dori sa stiu cum hotaraste Adunarea Genereala a Proprietarilor o problema pentru fiecare scara in ... (vezi toată discuția)
Administrare imobil- plati cota parte indiviza. BaBaNu BaBaNu Salut, As dori sa ma informati cu privire la urmatoarele..daca e normal sau merge rezolvat si altfel. Bloc cu 1 scara , s-a infiintat asociatia de ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste lumina pe casa scarii? andrei_70 andrei_70 Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a clarifica o problema cu care ne confruntam in cadrul asociatiei de proprietari, cu privire la repartitia ... (vezi toată discuția)