avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine poate lua copilul cand mama părăsește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine poate lua copilul cand mama părăsește domiciliul conjugal.

Buna ziua,mama mea a plecat de acasa împreună cu sora mea de 3 ani și 10 luni,eu nu am stiut nimic a plecat la alt bărbat,nu este prima data cand pleaca de acasa la alt bărbat cu copilul dupa ea,acum copilul este la tata deoarece in data de 28 decembrie au venit la usa părinți bărbatului la care mama locuieste si au spus că dacă nu vom lua copilul il va duce la protecția copilului deoarece ei vor sa o dea afara pe mama,acum avem o problema mami a zis ca il va da in judecata pe tata ma puteti ajuta cu un sfat
MULȚUMESC
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
AndreeaElena2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:43, 4 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Si care ar fi motivul memei pentru al da in judecata pe tatal dvs., tatal copilului?
Eu nu-l prea vad, este datoria celuilalt parinte de a se ingriji de binele copilului sau cand celalalt nu poate sau nu vrea sa o faca asa ca...nu prea vad motivele, mai ales ca nu cred ca au divortat si mama a primit custodia exclusiva a copilului...
Mama sa rezolve problemele ci iubitul si parinti sai, cu tatal dvs. nu cred ca are ceva de impartit.
Banuiesc ca nu a fost vorba de violenta sau alte probleme care sa duca la plecarea mamei de acasa, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori john25 john25 Buna ziua ,doresc si eu raspuns la 2 intrebari: 1.Astazi am primit citatia de divort din partea sotiei in care am vazut o gramada de neadevaruri,poate ... (vezi toată discuția)
Acum 2 zile am venit acasă și am constatat că soția și-a ... stefanpopovici stefanpopovici Acum 2 zile am venit acasă și am constatat că soția și-a luat toate lucrurile ei, ale fetiței (de 2 ani și 6 luni) și o sumă de bani. Acum mă ... (vezi toată discuția)