avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot angaja si la alta societate daca am pfa ????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot angaja si la alta societate daca am pfa ????

Am un pfa dar mai am posibilitatea sa ma angajez cu c.m.i. si in alta parte insa nu stiu daca e posibil sau legal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 6 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate ( dar ve-ti plati in continuare darile catre stat -obligatorii si pe PFA
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.
Va multumesc pt raspunsurile date ...se poate chiar si dace pfa-ul e cu norma de venit

Cornel Vasile a scris:

O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.

Nu conteaza ce tip de PFA veti avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si contract de munca simultan mateifl mateifl Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibil (dpdv legal) sa am un PFA pe care sa fac anumite activitati si in acelasi timp sa am contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă la un angajator plus pfa pe cont propriu Iulian sam Iulian sam Dacă sunt angajată la o firmă privată, pot sa îmi fac PFA pentru activitate de produse handmade/decoratiuni? 1.Ma afecteaza într-un fel anume sa le fac ... (vezi toată discuția)
Pfa și angajat la alta firma Vranceanu Mihaela Vranceanu Mihaela Deși am PFA pot fi angajat la altă firmă, sunt în afara județului unde am PFA - ul.. Am PFA în județul Tulcea, iar eu vreau sa ma angajez in județul ... (vezi toată discuția)