avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns in anul2012 am cumparat un apartament de la 2 bătrâni și am făcut act de vanzare cumpărare cu dreptul de habitatie viageră fara alte clauze si acum dupa 6 ani vor sami strice actul se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 13:05, 4 Ianuarie 2019
Daca ati platit renta viagera lunara in tot acesti ani NU va poate anula actul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza viagera Simavioleta Simavioleta Buna ziua, In anul 2007 am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza viagera,am locuit impreuna si locuim impreuna,eu si cu sotul meu am facut multe ... (vezi toată discuția)
Alta alternativa decat ingrijire batrani sau renta viagera pentru mostenire casa. gm_ignat gm_ignat Situatia e un pic complicata. Este vorba de doua persoane (sot si sotie) care nu au nici un fel de mostenitor. Din pacate, traiesc dintr-o singura pensie (a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera SophiaMS SophiaMS Buna ziua, In urma cu 1 an, am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera, cu o vecina de care am grija si o ajut ori de cate ... (vezi toată discuția)