avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de vanzare-cumparare cu clauza viagera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de vanzare-cumparare cu clauza viagera

Buna ziua,
In anul 2007 am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza viagera,am locuit impreuna si locuim impreuna,eu si cu sotul meu am facut multe investitii in imobilul in care locuim impreuna cu mama mea(care are clauza),am platit impozit in toti acesti ani.De la un timp mama mea care are 82 de ani este mereu nemultumita de diferite fapte si lucruri si ne ameninta ca va "strica actul".Va intreb,noi care am investit si am platit impozitul timp de 18 ani nu avem nici un drept!?Adica noi oameni de 50 de ani dupa o viata de munca pe care am investit o in casa sa ramanem pe drumuri din cauza unor toane unei batrane?
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 17:03, 5 Martie 2019
Mama dvs NU mai are nici un drept decat acela de a incasa renta viagera si obligatia dvs de a o plati lunar
Contractul de renta viagera NU se mai poate ,, strica,,
Cel de intretinere, da se popate, dar nu este cazul dvs
Asa ca ..sa aveti o viata linistita :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Maxim1234 Maxim1234 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns in anul2012 am cumparat un apartament de la 2 bătrâni și am făcut act de vanzare cumpărare cu dreptul de habitatie ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere potyi potyi buna ziua, Am incheiat de 2 ani un contract de intretinere cu vecina noastra , care nu are pe nimeni si este nevazator grd 1 De 2 sapt. a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de renta viagera psiholog_elena psiholog_elena Buna ziua, as dori sa intreb un avocat pentru a-mi explica situatia in care ma aflu. Parintii mei au impreuna o casa si un teren. Tatal a murit iar prin ... (vezi toată discuția)