Am fost pusă de fratele meu ca martor intr un proces de divorț fara sa fiu informata si am primit citație ptr a ma prezenta in instanța eu nu am vrut si am trimis in termen răspunsul meu ca nu vresu sa ma prezit
Ce se poate întâmpla in acest caz?
florinm.
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Am fost în situația dumneavoastră în urmă cu vreo 17 ani, citat ca martor de către un vecin de palier în procesul său de divorț. Nu doar că nu m-a întrebat înainte, dar nici măcar n-am știut că divorțează, am aflat abia când am găsit citația în cutia poștală. Întrucât părăsise domiciliul conjugal, nici n-am putut lua legătura cu el ca să-l întreb ce-o fi fost în creierul său când s-a gândit să mă cheme ca martor. În dimineața procesului, înainte de intrarea în sală, a venit la mine și a încercat să mă „învețe” ce să declar. Am refuzat orice conversație cu el, am intrat în sală și, în momentul în care am fost chemat la bară, am spus exact adevărul, și anume că am fost citat degeaba, întrucât nu cunosc absolut nimic din viața de familie și din problemele conjugale ale vecinilor.
Nu mi s-a întâmplat absolut nimic, mi-am făcut doar datoria în calitate de martor citat și am plecat. Nu văd de ce trebuie să vă lamentați atâta, pur și simplu mergeți și declarați adevărul.
Pai vedeți care e diferența ca ati fost citat ca martor la un proces de divorț al vecinului iar la mine e vorba de fratele meu, la care nu e chiar atat de ușor da participi si bineinteles ca si in cazul Dvs va încerca sa ma învețe ce sa fac
Dar de fapt era alta întrebare in context
Da pana la urma asta am sa fac. O sa ma prezint si voi spune ceea ce cunosc din viata de familie a fratelui, adevarul. Va multumesc pentru timpul acordat
Sfat
laurxzx
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema . Sotia mea sa trezit citata ca martor in procesul unor vecini , problema este ca nu ii cunoste pe cei care au ... (vezi toată discuția)