avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ATESTAT ADMINISTRATOR
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ATESTAT ADMINISTRATOR

administratorul din blocul nostru a fost prins (si s-a si dovedit) cu mai multe nereguli (contabilitate fictiva, sustrageri de bani, etc) .
vreau sa stiu daca exista posibilitatea anularii sau suspendarii atestatului de administrator pentru a nu mai pati si altii la fel ca noi si ce trebuie facut in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:37, 16 Noiembrie 2009
Daca aveti probele necesare faceti o reclamatie la primaria care i-a eliberat atestatul. Va puteti adresa la compartimentul care are in atributii relatia cu asociatiile de proprietari.
Daca a sustras banii asociatiei si aveti dovada faceti sesizare la politie, plangere penala si sa fie silit sa restituie banii si pedepsit conform legii. Acestea se inscriu in cazier si nu mai are drept de gestiune, iar in momentul cand ar vrea sa se angajeze la o alta asociatie nu-l angajeaza nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri administrator bloc. buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum poate fi reclamat un administrator ... Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum poate fi reclamat un administrator de scara de bloc (unde si de catre cine) in situatia in care abuzeaza de functia pe ... (vezi toată discuția)
Control asociatii de proprietari marilyn31 marilyn31 Ma vad ajunsa in situatia deschiderii unei actiuni pe contencios-administrativ. In baza art.51 art. (4) din legea 230/2007, sunt mandatate trei institutii ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara presedinte gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugaminte sa ma ajutati cu un sfat. Blocul in care locuiesc a ramas de la inceputul lunii iulie fara Presedinte. Acesta si-a dat demisia, ... (vezi toată discuția)