avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zilele pentru acordarea stimulentului de insercție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zilele pentru acordarea stimulentului de insercție

Cum se calculează cele 60 de zile pentru acordarea stimulentului de insercție? Copilul împlinește 2 ani în 17 martie 2019 eu am primit decizia de reluare a munci în 3 ianuarie 2019 doar ca dosarul pot sail depun în 10 ianuarie oare ma încadrez pentru a beneficia de stimulent? MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 5 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca depuneti dosarul in 10.01.2019 , va incadrati in prevederile legii, pentru a primi stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Tonia30 Tonia30 Buna ziua. Ca sa primesc stimulentul de 500 de lei de la primarie stiu ca trebuie sa ma intorc la serviciu pana sa implineasca copilul 1 an. Daca fetita mea ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie bianca1z bianca1z Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema pt care va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Caz: angajat aflat in CIC, a optat pt concediu 2 ani. Data la care ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție fără concediu de creștere copil? Anamaria L. Anamaria L. Bună ziua, am și eu o întrebare legata de o problema cu care ma confrunt. Am născut pe data de 28 martie 2017 și în acel moment nu eram angajata, am ... (vezi toată discuția)